Mange års erfaring med computer service.

20 års erfaring som system admin, programmør og system udvikler – heraf de 13 år som selvstændig.

Har du brug for en ny computer?

Microsoft har en dominans er der ubegribelig. Har du købt en ny computer og vil du være fri for dominerende økonomiske mastodonter?

Har du købet et nyt Apple produkt er du godt kørende da macOS er i familie med Linux men skulle du have lyst til at bruge Linux må du vente nogle år inden Linux kan bruges på dit Apple produkt.

Men næsten uanset hvilken computer du har købt med en forud installeret Microsoft Windows kan du få mere ud af din computer ved at installere en Linux. Jeg gør det for dig. Det er ikke gratis – men næsten eller du kan møde op hos Ubuntu Aarhus hvor du kan få sidemandshjælp til installere Ubuntu.

Du kan også købe en bærbar computer med Ubuntu Linux præinstalleret – klar til brug. Andre distributioner kan også installeres.

Bruger du et Apple produkt med macOS?

Der er mange der ikke ved at der findes gratis programmer der kan installeres på macOS f.eks. LibreOffice som er en fuldgod pendent til Microsoft Office. Jeg hjælper gerne med installationen og det kan efter forudgående aftale gøres via fjernsupport.

Er du træt af Gmail, Hotmail så få din egen unikke mail adresse?

Gennem de mange år har en service-udbyder fanget min opmærksomhed. Webhosting.dk, og ja – jeg får lidt henvisningsprovision – alligevel har jeg sjældent oplevet nogen udbydere med så høj oppetid og en så stabil service.

Er man bekymret for privatliv? Intet problem; alle servere er hostet i Danmark – nærmere betegnet i Ballerup, Stor-København.

Jeg har henvist en større webbutik til webhosting.dk da de havde for mange problemer med deres daværende service-udbyder. Selv med en gigantisk mysql database kører butikken fuldstændig stabilt og meget hurtigere.

Handelsbetingelser

Betingelser for handel med Fredes Computer Service